Niet tevreden? Geen probleem!

Bij AboutSportsOnline.com kun je eenvoudig bestelde artikelen retourneren.

Mocht je niet tevreden zijn met je bestelling of een deel daarvan, dan kun je deze binnen 30 dagen terugsturen. Hiervoor gebruik je het retourlabel dat is bijgevoegd bij je pakket. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Door geen kosteloze retournering aan te bieden hopen we bij AboutSportsOline.com dat er bewuster wordt stil gestaan bij wat er besteld wordt. Door bewuster om te gaan met bestellingen en zendingen verminderen we het aantal bewegingen van onze vervoerders. Hierbij hopen we bij te dragen aan een lagere CO2-uitstoot en een duurzamere samenleving.

Wat moet ik doen als ik een beschadigd of verkeerd artikel heb ontvangen?

Heb je een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of via service@aboutsportsonline.com. We doen ons best om je probleem zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. In de meeste gevallen word je hierbij verzocht foto’s van het artikel naar ons op te sturen.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Mocht je niet tevreden zijn met je bestelling of een deel daarvan, dan kun je deze binnen 30 dagen terugsturen.

Voor een snelle afhandeling vragen we je om het retourformulier dat je bij je bestelling vindt, zo compleet mogelijk in te vullen.

Als de originele verpakking niet beschadigd is, gebruik je deze om je bestelling te retourneren.


 

Het retourproces:

1. Vul het mee geleverde RETOURFORMULIER in en voeg dit samen met je PAKBON toe aan je pakket.
 
2. Lever je pakket in bij een PostNL-punt.
Wanneer je je pakket inlevert ontvang je bij het PostNL-punt een verzendbevestiging. Bewaar deze goed totdat je retour verwerkt is.

3. Het bedrag wat je van ons terug krijgt staat binnen 2 weken op je rekening.


 

Retourvoorwaarden

- Het te retourneren artikel dient ongedragen te zijn en alle tags zijn nog aan het artikel bevestigd.

- Het te retourneren artikel bevat geen gebruikssporen.

Kan ik een artikel ruilen?

Het is niet mogelijk een artikel te ruilen. Als je een artikel wilt ruilen, plaats dan een nieuwe bestelling en stuur de eerder ontvangen artikelen aan ons retour.

Wat bedragen de kosten voor retourneren?

Wij bieden geen gratis retourzendingen aan. De kosten voor een retourzending via PostNL vind je op de website van PostNL. Gebruik altijd het door ons bij de zending meegeleverde retourformulier en pakbon.

Door geen kosteloze retournering aan te bieden hopen we bij AboutSportsOnline.com dat er bewuster wordt stil gestaan bij wat er besteld wordt. Door bewuster om te gaan met bestellingen en zendingen verminderen we het aantal bewegingen van onze vervoerders. Hierbij hopen we bij te dragen aan een lagere CO2-uitstoot en een duurzamere samenleving.

Waarom kan ik mijn pakket niet gratis retourneren?

Door geen kosteloze retournering aan te bieden hopen we bij AboutSportsOnline.com dat er bewuster wordt stil gestaan bij wat er besteld wordt. Door bewuster om te gaan met bestellingen en zendingen verminderen we het aantal bewegingen van onze vervoerders. Hierbij hopen we bij te dragen aan een lagere CO2-uitstoot en een duurzamere samenleving.

Hoe weet ik of mijn retourzending goed is aangekomen bij AboutSportsOnline.com?

Als je je pakket inlevert bij PostNL ontvang je een verzendbevestiging; bewaar deze goed. Hiermee kun je online inzien bij PostNL of je pakket bij ons is aangekomen. Daarnaast zullen we je na de verwerking van je retour een bevestiging sturen per mail.

Waar moet mijn retourzending heen?

Je kunt je pakket retour sturen naar:

AboutSportsOnline.com
T.a.v. webshop retouren
Zwaanhoefstraat 4
4702 LC Roosendaal
Nederland

Bewaar het verzendbewijs dat je ontvangt wanneer je je retour afgeeft goed. Dit kan nodig zijn wanneer je pakket onverhoopt niet bij ons aankomt.

Wanneer ontvang ik mijn betaling retour?

We streven ernaar om het bedrag van je retour binnen 14 dagen terug te storten op de bankrekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan. Mocht je na 14 dagen nog niets ontvangen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of via service@aboutsportsonline.com.

Product added to wishlist
Product added to compare.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Door verder te gaan op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Privacyverklaring