AboutSportsOnline.com garandeert artikelen en services van topkwaliteit. Maar ook bij ons gaat er wel eens iets stuk...

Gelukkig zit op alle artikelen die je bij ons koopt een wettelijke garantie. Mocht je een klacht hebben over je artikel, dan houden we - naast de garantie - altijd rekening met het soort artikel, waarvoor dit gebruikt wordt en de normale levensduur ervan. Het is logisch dat bijvoorbeeld een skischoen langer mee zou moeten gaan dan een paar sokken.

  • Meld je klacht altijd aan onze klantenservice. Nadat je jouw artikel hebt aangemeld, beoordeelt onze reparatieservice of je klacht terecht is. We laten je altijd weten of je klacht binnen de garantie valt of niet. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. 

  • Valt je artikel binnen de garantie? Dan komen de kosten voor het omruilen of repareren ervan voor onze rekening. Natuurlijk inclusief voorrij- en/of verzendkosten. 

  • Valt je artikel buiten de garantie, dan laten we je weten welke kosten er komen kijken bij de reparatie of ruiling. Je kunt dan zelf beslissen of je (een deel van) deze kosten wilt maken. Soms worden er ook onderzoekskosten in rekening gebracht. Is dit het geval, dan vind je deze kosten ook terug in het overzicht dat je van ons ontvangt.
Product added to wishlist
Product added to compare.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Door verder te gaan op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Privacyverklaring