OVEREENKOMST
Als er door de klant opdracht gegeven wordt aan AboutSportsOnline.com om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

LEVERING

AboutSportsOnline.com zorgt voor een juiste levering van de bestelde artikelen. AboutSportsOnline.com behoudt zich het recht voor om de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden zijn een indicatie; hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

PRIVACY

Om een goede en persoonlijke service aan te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens nodig. Wanneer je je bij ons inschrijft, worden je naam, (e-mail)adres en telefoonnummer opgeslagen. Die gegevens worden uitsluitend gebruikt voor diensten waar je specifiek om hebt gevraagd, dus wanneer je een bestelling bij ons doet of wanneer je je gegevens aanpast.

Je persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van AboutSportsOnline.com. Wij gebruiken je persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst, het voeren van een verantwoord klantenbeheer, risicobeheer en voor marketingdoeleinden. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

VERZENDING

Artikelen worden verzonden als de betaling ontvangen is. Alle bestellingen boven de € 75,- worden gratis verstuurd.

AboutSportsOnline.com is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door de vervoerder.

Buiten Nederland, levert AboutSportsOnline.com ook aan België en Luxemburg. De gebruikelijke tijdsduur van verzending binnen Nederland is 1 werkdag mits voor 12.00 u besteld.
Voor Belgie en Luxemburg bedraagt dit 1 tot 3 werkdagen.

 * LET OP in drukke tijden, zoals december, is de tijd van verzenden een indicatie. Door onvoorziene drukte bij AboutSportsOnline.com of bij de vervoerder, kan de verzendtijd langer zijn dan gebruikelijk.

PRIJZEN

De prijzen op AboutSportsOnline.com zijn vaste prijzen inclusief 21% BTW. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro €.

RUILEN EN RETOURNEREN

Mocht een artikel niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Echter gelden er voor retournering enkele voorwaarden. KLIK HIER voor meer informatie betreft het ruilen en/of retourneren van een bestelling.

Product added to wishlist
Product added to compare.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Door verder te gaan op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Privacyverklaring